Vanaf 15 juli is het mogelijk om vers fruit en verse groenten te kopen bij ons aan de Oude Twentseweg 30 in Luttenberg, rechtstreeks van het land in het fruitautomaat. En mocht je de voorkeur geven aan een eigen pluk- en oogstervaring, is dat in de weekenden ook mogelijk (Opgeven via deze link).

Lokale producten

Wij hebben een passie voor verse, lokale producten en willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om direct toegang te hebben tot de meest smakelijke en gezonde lekkernijen direct van het land.

Versheid gegarandeerd. De producten worden dagelijks vers geplukt en op de juiste temperatuur bewaard, waardoor de kwaliteit behouden blijft. In tegenstelling tot de grotere supermarkten, waar de producten vaak langere tijd onderweg zijn en in koelruimtes liggen voordat ze in de schappen terechtkomen, is dit verser dan vers!

Bovendien biedt de fruitautomaat gemak en flexibiliteit. Je kunt op elk moment van de dag verse producten kopen, zonder je zorgen te maken over de openingstijden van de supermarkt. Of het nu vroeg in de ochtend is, tijdens de lunchpauze of ‘s avonds na het werk, de fruitautomaat is bijna altijd beschikbaar (zie openingstijden).

Bovendien kun je contactloos betalen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *