Het waren een paar hectische dagen rondom het in werking stellen van het boerderijautomaat. Niet alleen rondom het automaat zelf (vakjes indelen, bakjes of zakjes of beiden, temperatuur, betalingen etc.) maar ook de plek (dicht bij huis, dicht bij de weg, in een schuurtje of alleen overkapping) en vervolgens natuurlijk het belangrijkste zorgen dat we ook daadwerkelijk aardbeien (en jam, likeur, tomaten en andere groenten) zouden hebben.

Locatie fruitautomaat Luttenberg.

Eindelijk was het zo ver, het automaat kon open. Website en facebookpagina opgezet (nog wel in opbouw maar vooruit). Nog een mooi krijtbord aan de weg en we konden van start. Het bord langs de weg werkte goed er zijn meer dan genoeg mensen die stoppen om wat aardbeien te halen en ook de berichtjes via facebook en de website begonnen binnen te komen. En de inhoud van die berichtjes waren allemaal hetzelfde: Leuk idee! MAAAAARRRRR is het een idee dat jullie ergens aangeven WAAR het automaat staat….

Leuk idee! MAAAAARRRRR is het een idee dat jullie ergens aangeven WAAR het automaat staat…

Het adres

Locatie fruitautomaat Luttenberg.

Na bijna drie maanden voorbereiden en ontelbaar veel lijstjes met alles waar we aan moesten denken en zelfs wakker liggen van al die half verzopen aardbeienplantjes door de enorme regenval bang dat er straks geen bakje in het automaat zou staan, zou je toch denken dat we wel een keer op het idee waren gekomen om het adres bekend te maken. Maar nee dus. Als het goed is, staat het adres en een link naar een routeplanner nu op al onze social media en mochten we nog een keer een folder gaan rondsturen dan weten we nu waar we aan moeten denken (en dan zullen we waarschijnlijk de prijzen of de producten vergeten te vermelden).

Routeplanner

Er is niet alleen een boerderijautomaat maar ook een rustpunt dus de locatie op onderstaande map kan gebruikt worden om de route te plannen.

https://www.google.com/maps/d/u/0/embed?mid=1kBhUjzap3Ut_BZ3S6JVa2zbA2coalak&ehbc=2E312F

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *